Ασφάλεια Συναλλαγών

Η e-industrial.gr αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών και τις συναλλαγές τους είναι απολύτως ασφαλείς και απόρρητες.

Η eindustrial.gr προσφέρει την υψηλότερη ασφάλεια συναλλαγών, επιλέγοντας και χρησιμοποιώντας για την εκκαθάριση των ηλεκτρονικών πληρωμών το paycenter της VIVA WALLET. Με την επιλογή συγκεκριμένου προϊόντος, μεταφέρεστε σε secure server της VIVA WALLET όπου πληκτρολογείτε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας και η αποστολή και διεκπεραίωση της πληρωμής γίνεται με απόλυτη ασφάλεια επικοινωνίας (SSL 128 bit) από το VIVA WALLET paycenter.

Με αυτόν τον τρόπο τα στοιχεία της κάρτας σας δεν αποθηκεύονται πουθενά παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια χρέωσης και ελέγχου. Έτσι όλες οι συναλλαγές με την e-industrial.gr είναι απόλυτα ασφαλείς. Κάθε φορά που προβαίνετε σε αγορές θα πρέπει να συμπληρώνετε ξανά τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, μιας και το eindustrial.gr δε συλλέγει ούτε κρατά τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.

 

Call Now Button