• Αρχική
  • Ποιοι είμαστε
  • Ηλεκτρονικό Κατάστημα
  • Επικοινωνία

Εγγύηση καλής λειτουργίας

Αγαπητοί μας πελάτες με σεβασμό θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε τα κάτωθι:

Η εγγύηση καλής λειτουργίας των προϊόντων παρέχεται αποκλειστικά και μόνο από τις εκάστοτε κατασκευάστριες εταιρείες ή ελληνικές αντιπροσωπείες και όχι από την e-industrial η οποία αποτελεί σημείο λιανικής ή χονδρικής πώλησης και δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν κατασκευαστικά λάθη.

Η κατασκευάστρια εταιρεία ή αντιπροσωπεία δύναται να επισκευάσει κάποιο ελαττωματικό προϊόν ή κατά περίπτωση να το αντικαταστήσει εξ’ ολοκλήρου όταν το κρίνει αυτή απαραίτητο. Η επισκευή εκτελείται από τους αναφερόμενους στον ταχύτερο δυνατό χρόνο. Οι εταιρείες για την ορθότερη διαχείριση των επισκευών , δημιουργούν σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία άφιξής τους στις εγκαταστάσεις τους. Δεδομένου ότι τα συνεργεία επισκευής δέχονται αντικείμενα από όλη την ελληνική επικράτεια, είναι φυσικό, ειδικά σε περιόδους αιχμής, να υπάρξουν ενδεχομένως καθυστερήσεις στον έλεγχο και την επισκευή τους. Το κατάστημά μας κάνει ότι είναι δυνατό για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας επικοινωνώντας συνεχώς με τμήμα service των αντιπροσωπειών ή κατασκευαστών και φυσικά ενημερώνοντας σας για την εξέλιξη της διαδικασίας.

Η διάρκεια της εγγύησης αναγράφεται στα χαρακτηριστικά του εκάστοτε προϊόντος. Ημερομηνία έναρξης της εγγύησης θεωρείται η ημερομηνία αγοράς του προϊόντος, δηλαδή η ημερομηνία έκδοσης του νόμιμου παραστατικού. Ο αγοραστής υποχρεούται να φυλάξει το παραστατικό καθ’ όλη τη διάρκεια της.

Τα έξοδα μεταφοράς βαραίνουν τον αγοραστή. Μετά το πέρας της διάρκειας του χρόνου εγγύησης ο αγοραστής επιβαρύνεται με το κόστος του τεχνικού ελέγχου και της επισκευής εάν αυτή είναι δυνατή.

Λόγοι που το προϊόν δεν καλύπτεται από την εγγύηση:

  • Φυσιολογική φθορά.
  • Φθορά που προκλήθηκε κατά την μεταφορά.
  • Βλάβη που προκλήθηκε από διακοπή ρεύματος, απώλεια φάσης, αυξομείωση τάσης, τροφοδοσία τάσης διαφορετικής από την ενδεικνυόμενη του κατασκευαστή, φωτιά, ακραία καιρικά φαινόμενα, κακή αποθήκευση, λάθος συναρμολόγηση, επισκευή από μη πιστοποιημένο τεχνικό, πλημμελή καθαρισμό, μη ενδεικνυόμενη χρήση.

Παρακαλούμε πάντα πριν τη χρήση ή συναρμολόγηση του κάθε προϊόντος να διαβάζετε τις οδηγίες χρήσης.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα της e-industrial.

 

Call Now Button