• Αρχική
  • Ποιοι είμαστε
  • Ηλεκτρονικό Κατάστημα
  • Επικοινωνία

Είδη Προστασίας Εργαζομένων

Ένδυση Εργασίας

Υπόδυση Εργασίας

Αξεσουάρ

Γάντια Προστασίας

Μάσκες

Προστασία Ακοής

Στολές – Ποδιές

Τσάντες – Θήκες – Εργαλειοθήκες

Προστασία Κεφαλής

Προστασία Ματιών


ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η εταιρία e-industrial, έχοντας μακροχρόνια ενασχόληση με τα είδη προστασίας εργαζομένων, τα μηχανήματα επεξεργασίας ξύλου και ηλεκτρικά εργαλεία έχει δημιουργήσει μια πλούσια γκάμα προϊόντων κατάλληλα για μια πιο εύκολη καθημερινότητα! 

Ξέροντας πόσο σημαντική είναι τόσο η ασφάλεια όσο και η άνεση του προσωπικού όλων των επιχειρήσεων, είμαστε σε θέση να επικοινωνήσουμε με τον τεχνικό ασφαλείας της επιχείρησης σας ή να σας παρουσιάσουμε εμείς μία ολοκληρωμένη γκάμα από τα απαραίτητα απαιτούμενα από το νόμο είδη προστασίας εργαζομένων εξασφαλίζοντας σιγουριά και προστασία τόσο στην επιχείρηση όσο και στο προσωπικό αυτής.

ΓΑΝΤΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Γάντια εργασίας υψηλών απαιτήσεων

Μεγάλη Ποικιλία

Μεγάλη Γκάμμα από Ρούχα & Παπούτσια Εργασίας

ανταγωνιστικες τιμεσ
Ποικιλία Προϊοντων
Κορυφαια Ποιοτητα
ασφαλησ μεταφορα

Στόχος του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είναι η άμεση εξυπηρέτηση και η προβολή των κορυφαίων προϊόντων μας σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές, με δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα.

Σε εμάς θα βρείτε μεγάλη ποικιλία προϊόντων, με τις πάνω από 75 κατηγορίες μας να περιέχουν μεταξύ άλλων, εργαλεία, βίδες, ρούχαπαπούτσια εργασίας, αναλώσιμα, κόλλες, χημικά προϊόντα και μεγάλη ποικιλία βιομηχανικών ειδών.

Brands

Ποιοτικά εργαλεία σε προσιτές τιμές

Κορυφαία πάστα καθαρισμού

Επώνυμα ρούχα εργασίας

Πρωτοποριακά παπούτσια ασφαλείας

Call Now Button