• Αρχική
  • Ποιοι είμαστε
  • Ηλεκτρονικό Κατάστημα
  • Επικοινωνία

Μηχανήματα

Αεροσυμπιεστές

Αντλίες

Γεννήτριες

Δομικά Μηχανήματα

Μηχανήματα Κήπου – Αγρού

Μηχανήματα Ξυλείας

Μηχανήματα Συνεργείων

Πλυστικά

Αγορά Διαφόρων Προϊόντων

Η εταιρία e-industrial, έχοντας μακροχρόνια ενασχόληση με τα εξοπλισμού εργαλείων, τα μηχανήματα επεξεργασίας ξύλου και ηλεκτρικά εργαλεία έχει δημιουργήσει μια πλούσια γκάμα προϊόντων κατάλληλα για μια πιο εύκολη καθημερινότητα! 

Ξέροντας πως είναι πολύ σημαντικό το να βρεις τους καλύτερους συνεργάτες και προμηθευτές, με σκοπό την προσφοράς της καλύτερης δυνατής σχέσης ποιότητας και τιμής, καταφέραμε να συνάψουμε συνεργασίες με κορυφαία ανερχόμενα brands όπως η TOTAL TOOLS.

Το βασικότερο στοιχεία των υπηρεσιών μας όμως είναι ότι υποστηρίζουμε τα προϊόντα μας και μετά την πώληση τους, παρέχοντας στους πελάτες μας μια σχέση αξιοπιστίας. Διαθέτουμε τεράστια γκάμα ανταλλακτικών και service από εξουσιοδοτημένους τεχνικούς συνεργάτες. 

ΑΝΤΛΙΕΣ

Μεγάλη γκάμα από αντλίες λυμμάτων

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ

Αξιόπιστα μηχανήματα και εξοπλισμοί συνεργείων

Στόχος του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είναι η άμεση εξυπηρέτηση και η προβολή των κορυφαίων προϊόντων μας σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές, με δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα.

Σε εμάς θα βρείτε μεγάλη ποικιλία προϊόντων, με τις πάνω από 75 κατηγορίες μας να περιέχουν μεταξύ άλλων, εργαλεία, βίδες, ρούχαπαπούτσια εργασίας, αναλώσιμα, κόλλες, χημικά προϊόντα και μεγάλη ποικιλία βιομηχανικών ειδών.

Brands

Ποιοτικά εργαλεία σε προσιτές τιμές

Κορυφαία πάστα καθαρισμού

Επώνυμα ρούχα εργασίας

Πρωτοποριακά παπούτσια ασφαλείας

Call Now Button