• Αρχική
  • Ποιοι είμαστε
  • Ηλεκτρονικό Κατάστημα
  • Επικοινωνία

Επικοινωνία

F.A.Q.

Προϊόντα

ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝ ΔΕ ΒΡΙΣΚΩ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΟΥ ΨΑΧΝΩ;

Αν παρά την αναζήτηση σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν έχετε καταφέρει να εντοπίσετε το προϊόν που θέλετε ή ψάχνετε τότε μπορείτε επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail:

info@e-industrial.gr ή στο τηλέφωνο 211 422 4822.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΧΗΜΙΚΑ;

Η Εταιρεία μας διαθέτει μεγάλη γκάμα χημικών προϊόντων αρκετά εξ αυτών κατατάσσονται στα ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ υγρά, στερεά και αέρια και σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία διοχετεύονται στην αγορά ΜΟΝΟ σε αγοραστές με επαγγελματικό Α.Φ.Μ. (ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΝΑ ΤΗΡΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ)

Παραγγελίες

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑ;

Η υπαναχώρηση είναι το δικαίωμα σύμφωνα με το οποίο ο καταναλωτής έχει στη διάθεσή του προθεσμία 14 ημερολογιακές ημέρες για να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε, για οποιονδήποτε λόγο, ακόμα και αναίτια και να ζητήσει αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων. Από την υπαναχώρηση εξαιρούνται αγαθά που κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του καταναλωτή ή σαφώς εξατομικευμένων. Η προθεσμία αυτή ισχύει σε όλα τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης ενώ σε περίπτωση που ο καταναλωτής δεν έχει ενημερωθεί προηγουμένως για το δικαίωμά του αυτό, τότε η προθεσμία αυτή επεκτείνεται στους 12 μήνες. Η επιστροφή γίνεται δεκτή μόνο αν το προϊόν είναι αχρησιμοποίητο και η συσκευασία του είναι σε άριστη κατάσταση όπως παραλήφθηκε όπως και η δήλωση υπαναχώρησης ασκείται εγγράφως ή και ηλεκτρονικά με απλή επιστολή στην οποία θα πρέπει να αναφέρονται τα στοιχεία του παραστατικού (αριθμός, ημερομηνία, όνομα), η περιγραφή του προϊόντος για το οποίο ασκείται η υπαναχώρηση καθώς και στοιχεία επικοινωνίας του υπαναχωρούντος. Τα έξοδα επιστροφής βαραίνουν τον αποστολέα. Μετά την ηλεκτρονική γραπτή ενημέρωση με θέμα το δικαίωμα της υπαναχώρησης η εταιρία δέχεται επιστροφή αυστηρά εντός δεκατεσσάρων ημερολογιακών ημερών.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ;

Το ταμείο είναι όπως και σε κάποιο φυσικό κατάστημα εδώ ολοκληρώνεται την παραγγελία σας και κανονίζεται το σημείο αποστολής – παραλαβής.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ;

Για να ακυρώσετε την παραγγελία σας θα χρειαστεί να αναφέρετε τον κωδικό της παραγγελίας ή αν δεν τον έχετε κρατήσει, το όνομα και την ημερομηνία στην οποία έγινε στο e-mail info@e-industrial.gr

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ;

Είναι ότι ακριβώς είναι το καλάθι και στα φυσικά καταστήματα. Μπορείτε με το κουμπί Προσθήκη στο καλάθι να τοποθετείτε εκεί όποιο προϊόν σας ενδιαφέρει να αγοράσετε, αλλά και να το αφαιρείτε εάν το μετανιώσετε με το κουμπί Διαγραφή. Το καλάθι σας χρησιμεύει για να μπορείτε να δείτε πόσο κοστίζει το κάθε προϊόν ξεχωριστά ή και όλα μαζί.

ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ;

Μπορείτε να πληρώσετε με τους εξής τρόπους:
Μετρητά στο φυσικό μας κατάστημα, με χρεωστική – πιστωτική κάρτα, με αντικαταβολή, με τραπεζικό έμβασμα ( παρακαλούμε όπως μας στείλετε το καταθετήριο της συναλλαγής μαζί με τον αριθμό της παραγγελίας στο e-mail: info@e-industrial.gr ).

ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ;

Με οποιαδήποτε αγορά προϊόντων έως 2 κιλά τα έξοδα θα είναι 3,90€, για κάθε επόμενο κιλό η χρέωση θα είναι συν 1,50€/κιλό.
Για προϊόντα που αποστέλλονται με πρακτορείο κατόπιν επικοινωνίας με τον αγοραστή δεν υποστηρίζεται η αντικαταβολή.

Ακολουθήστε μας

Μείνετε ενημερωμένοι για νέες αφίξεις και προσφορές!

Ωράριο Καταστήματος

Δευτέρα : 08:00 – 16:00

Τρίτη : 08:00 – 16:00

Τετάρτη : 08:00 – 16:00

Πέμπτη : 08:00 – 16:00

Παρασκευή : 08:00 – 16:00

Σαββάτο κλειστά

Κυριακή κλειστά

Τηλέφωνο

211 4224822

Επικοινωνία

Βρείτε μας

Στείλτε μας μήνυμα

Call Now Button