• Αρχική
  • Ποιοι είμαστε
  • Ηλεκτρονικό Κατάστημα
  • Επικοινωνία

Μία συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρεία!

Η ιστορία μας

Ύστερα από την πολυετή εμπειρία μας στο χώρο του εμπορίου και ειδικότερα στην προμήθεια των αναλώσιμων βιομηχανίας και ναυτιλίας, κάναμε ακόμα ένα βήμα επέκτασης, ιδρύοντας την e-industrial, η οποία είναι μια εκ των επιχειρήσεων Votsidis Group ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ.
Στο φυσικό μας κατάστημα, εξυπηρετούμε καθημερινά  τόσο τους επαγγελματίες, όσο και τους ιδιώτες πελάτες μας.

Στο κατάστημα μας στο κέντρο του Περιστερίου, με εύκολη πρόσβαση και θέσεις parking, μπορεί κάποιος να δει όλη τη γκάμα από τα ετοιμοπαράδοτα προϊόντα μας, αλλά και να τον κατευθύνουμε στην ιδανικότερη επιλογή.

 

 

Στόχος του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είναι η άμεση εξυπηρέτηση και η προβολή των κορυφαίων προϊόντων μας σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές, με δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα.
Σε εμάς θα βρείτε μεγάλη ποικιλία προϊόντων, με τις πάνω από 75 κατηγορίες μας να περιέχουν μεταξύ άλλων, εργαλεία, βίδες, ρούχα – παπούτσια εργασίας, κόλλες, χημικά προϊόντα και μεγάλη ποικιλία βιομηχανικών ειδών.

Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε
Η ομάδα της e-industrial

Το όραμα μας

Η ταυτότητα μας

Με σεβασμό και ευθύνη απέναντι στον πελάτη, αξιοποιούμε την ποιότητα των υλικών και την τεχνολογία των εργαλείων για να δημιουργήσουμε με τη βέλτιστη λύση, με σκοπό την άριστη σχέση τιμής – ποιότητας – απόδοσης.

Η φιλοσοφία μας

Η κατανόηση του προβλήματος, η επιλογή του κατάλληλου προϊόντος και η σωστή εφαρμογή του συνδυάζονται με την εμπειρία και τις γνώσεις της ομάδας μας για αποτελεσματικές λύσεις σε συνδυασμό με ολοκληρωμένη υποστήριξη.

Οι πελάτες μας

Τόσο σε επαγγελματίες, όσο και σε ερασιτέχνες,  παρέχουμε λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες αλλά και τις προσωπικές προτιμήσεις, του κάθε πελάτη χωριστά. ολοκληρωμένη υποστήριξη μέσα από μια επιλεγμένες υπηρεσίες.

Call Now Button